Wandelweken

ELK JAAR ORGANISEER IK VERSCHILLENDE WANDELWEKEN

Een herfstwandelweek, een week in mei, een winterwandelweek, het is allemaal mogelijk bij Le Petit Refuge. Een week lang samen genieten van de mooiste wandelingen in een onbedorven berggebied. De variatie aan landschappen is enorm. Elke dag, elke wandeling is anders. Een wandelweek is intensief genieten, maar ook heerlijk ontspannen. ’s Avonds schuif je aan voor een heerlijke maaltijd in de gezellige Petit Refuge.

Soms overnachten we in een berghut of in een gite d’etape. Superkleinschalig: maximaal zes deelnemers, soms zeven. Denk er eens over na. Je neemt een geweldige ervaring mee naar huis.

Komen de wandelweken ongelegen en wil je graag een keer met een aantal vrienden of familieleden komen voor een wandelweek? Geen probleem. Stuur even een mail en we gaan met elkaar in gesprek. Samen maken we er iets moois van.

WANDELWEKEN 2022

De wandelweken zijn steevast een groot succes. In 2022 komen er opnieuw enkele wandelweken. Bijzondere weken, er zit zeker iets voor jou bij. Aarzel niet te lang met aanmelden, want een week is snel volgeboekt. Hieronder de links naar de verschillende wandelweken.

3-10 september: Wandelen in het hart van de Pyreneeën

Een sportieve, intensieve week in de vallei van Gavarnie. Een bekend stukje van het Parc National gaan we verkennen. Het wereldberoemde Cirque de Gavarnie zal een onuitwisbare indruk maken in deze week, die als hoogtepunten heeft de Brèche de Roland, de klim naar de Taillon, de uitzichten vanaf de Piméné en de rondwandeling in het Cirque de Troumouse.

10-17 september: Vijfdaagse tocht in het Parc National 

Een prachtige week nabij Cauterets, die niet het uiterste van de wandelaars vraagt. Geen ellenlange, slopende etappes, maar heerlijk genieten van elke stap in drie valleien, die behoren tot de mooiste van de Franse Pyreneeën.