Wandelweken

ELK JAAR ORGANISEER IK VERSCHILLENDE WANDELWEKEN

Een herfstwandelweek, een week in mei, een winterwandelweek, het is allemaal mogelijk bij Le Petit Refuge. Een week lang samen genieten van de mooiste wandelingen in een onbedorven berggebied. De variatie aan landschappen is enorm. Elke dag, elke wandeling is anders. Een wandelweek is intensief genieten, maar ook heerlijk ontspannen. ’s Avonds schuif je aan voor een heerlijke maaltijd in de gezellige Petit Refuge.

Soms overnachten we in een berghut of in een gite d’etape. Superkleinschalig: maximaal zes deelnemers, soms zeven. Denk er eens over na. Je neemt een geweldige ervaring mee naar huis.

Komen de wandelweken ongelegen en wil je graag een keer met een aantal vrienden of familieleden komen voor een wandelweek? Geen probleem. Stuur even een mail en we gaan met elkaar in gesprek. Samen maken we er iets moois van.

WANDELWEKEN 2021

De wandelweken zijn steevast een groot succes. In 2021 komen er opnieuw enkele wandelweken. Bijzondere weken, er zit zeker iets voor jou bij. Aarzel niet te lang met aanmelden, want een week is snel volgeboekt. Hieronder de links naar de verschillende wandelweken.

30 januari – 6 februari 2021: Op sneeuwschoenen door de bergen

20-27 februari 2021: Winter en voorjaar in de Pyreneeën

26 juni – 3 juli 2021: Een mooi cadeau aan jezelf – rondom het symbool van de Pyreneeën

18-25 september 2021: Sportieve week in het Parc National

In het teken van “tien jaar Le Petit Refuge” zijn er voorts drie weken in 2021 waarin je de mogelijkheid hebt om onder begeleiding te wandelen, zonder dat daar extra kosten aan zijn verbonden. Deze weken vind je op de pagina:

Wandelweken in het kader van “tien jaar Le Petit Refuge”