Wandelweken

ELK JAAR ORGANISEER IK VERSCHILLENDE WANDELWEKEN.

Een herfstwandelweek, een week in mei, een winterwandelweek, het is allemaal mogelijk bij Le Petit Refuge. Een week lang samen genieten van de mooiste wandelingen in een onbedorven berggebied. De variatie aan landschappen is enorm. Elke dag, elke wandeling is anders. Een wandelweek is intensief genieten, maar ook heerlijk ontspannen. ’s Avonds schuif je aan voor een heerlijke maaltijd in de gezellige Petit Refuge.

Soms overnachten we in een berghut of in een gite d’etape. Superkleinschalig: maximaal zes deelnemers, soms zeven. Denk er eens over na. Je neemt een geweldige ervaring mee naar huis.

Komen de wandelweken ongelegen en wil je graag een keer met een aantal vrienden of familieleden komen voor een wandelweek? Geen probleem. Stuur even een mail en we gaan met elkaar in gesprek. Samen maken we er iets moois van.

WANDELWEKEN 2020

Devorige wandelweken waren allemaal een groot succes. Mede door de voortreffelijke omstandigheden hebben we optimaal kunnen genieten van de mooiste wandelingen. Verschillende wandelweken kenden een of meerdere overnachtingen in berghutten. Een indrukwekkende ervaring voor menige deelnemer. In 2020 komen er opnieuw enkele wandelweken. Bijzondere weken, er zit zeker iets voor jou bij!

8-15 februari 2020: Winter in de Pyreneeën – op sneeuwschoenen door een winterse bergwereld

14-21 maart 2020: de week van de zes valleien – Bethmale, Biros, Balaguères, Lutour, Gaube en Marcadau

18-25 april 2020: De week van de stilte – wandelen in stilte en stilstaan bij jezelf

7 juni-4 juli 2020: Wandelweek “een mooi cadeau aan jezelf” – Pic du Midi d’Ossau & Neouvielle-gebied

5-12 september 2020: In het hart van de Pyreneeën – sportieve, uitdagende week in het nationale park

3-10 oktober 2020: een gedurfde week in oktober – op zoek naar moeflons en gemzen in het Carlit-gebied