Gite Bethmale

 

Sinds 2020 hebben we behalve de Petit Refuge ook een prachtige gite in het dorp Ayet:

Gite d’étape & de séjour Bethmale

de eetkamer van de gite

Sinds 2020 beschikken we in Ayet ook over een andere accommodatie: Gite Bethmale. Het vroegere schoolgebouwtje, dat boven in Ayet ligt, hebben we omgetoverd tot een prachtige, sfeervolle gite met vijf kamers voor de gasten. In totaal zijn er 12 slaapplaatsen. Ruime kamers, grote gemeenschappelijke ruimte, leuk terrasje bij de ingang. Een sterk punt van de gite is de ligging hoog in het dorp, waardoor je mooi uitkijkt over de vallei en het dorp. De formule is hetzelfde als bij de Petit Refuge: wij verzorgen het ontbijt (zit ook bij de prijs in) en desgewenst ook het avondmaal.

De ervaringen in het eerste jaar zijn heel positief. De gite wordt als heel comfortabel ervaren, men voelt zich welkom en thuis. De huiselijkheid wordt enorm gewaardeerd en niet in de laatste plaats ook de mooie plek.

Chambre “Les Amoureux”

De gite is een enorme aanwinst voor het dorp. Het is een uitstekende accommodatie voor een vakantie, maar ook geschikt voor wandelaars of fietsers die rondtrekken en één nacht willen blijven. Groepen en families kunnen zonder probleem worden ontvangen. Een ideale plek ook voor een themaweek of een retraite.

Kijk gerust eens op de website www.gite-bethmale.com en neem contact met ons op voor een reservering of meer informatie.

uitzicht vanaf de gite op de kerk en de vallei