U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.


Een goede reden om de reis naar Le Petit Refuge te maken!


Adres:
Le Petit Refuge
Ton Joosten
Ayet
09800 Bethmale
Frankrijk

Informatie: 0033 (0)631329642 en 0033 (0)967036083
Website: www.lepetitrefuge.com
Email: lepetitrefuge@orange.fr

De route per auto:
Het kan geen probleem zijn om via een van de routeplanners een geschikte route naar Toulouse (ongeveer 125 km ten noorden van Ayet) te vinden. U rijdt verder in zuidelijke richting over de A64 en neemt bij afslag no 20 de D117 naar Saint-Girons. Daar neemt u de afslag naar Castillon-en-Couserans. Over de D618 rijdt u via de dorpen Moulis, Luzenac en Engomer naar Castillon-en-Couserans. U doorkruist het dorp en rijdt verder naar Bordes-sur-Lez. Zodra u bij het dorp bent, neemt u de afslag naar de Col de la Core en de Vallée de Bethmale. Via de dorpen Arrien-en-Bethmale, Aret en Samortein rijdt u naar Ayet. U doorkruist het dorp behoedzaam en parkeert de auto aan de oostzijde van Ayet. Let op: bij de afslag naar Samortein staat ook Ayet aangegeven. U kunt deze afslag beter niet nemen, maar nog even doorrijden en tweehonderd meter verder afslaan naar Ayet.

De route per trein:
Er is tegenwoordig een goede en snelle verbinding tussen Nederland en Parijs. Daar kunt u naar keuze met de TGV of de nachttrein naar Toulouse gaan. Daar neemt u de trein naar Boussens en u gaat verder met de bus naar Saint-Girons. Busverbinding met Bordes-sur-Lez, waar ik u graag kom ophalen.

De route per vliegtuig:
Wie goedkoop wil vliegen kan het best met Ryanair van Eindhoven naar Carcassonne vliegen. Carcassonne heeft een treinverbinding met Toulouse en Boussens waar u de bus naar Saint-Girons neemt. Daar neemt u de bus naar Bordes-sur-Lez, waar ik u met alle plezier ophaal. U kunt ook van Amsterdam naar Toulouse vliegen met de KLM, maar dat is een stukje duurder.

Per bus:
Met Eurolines kunt u vrij goedkoop naar Toulouse gaan. Vertrek iedere vrijdag. Verschillende opstapplaatsen. Terug op dinsdag. Internet: www.eurolines.nl.

Ophalen:
Graag kom ik u ophalen in Saint-Girons. Ik neem echter maximaal twee personen mee. Prijs € 20 voor de rit. Ophalen op een van de vliegvelden is voor mij niet te doen omdat dat te veel tijd kost. Ik raad u aan op een van de vliegvelden een auto te huren.